Skip to main content

Povestea Noastră: O Călătorie de Inovație și Sustenabilitate

Două Decenii de Excelență și Inovație

În 2003, Kaydara a fost fondată pe un vis ambițios: acela de a transforma industria ambalajelor prin soluții inovatoare și personalizate. Inspirându-ne din cuvintele lui Steve Jobs, “Ambalajul poate fi o scenă de teatru, poate crea o poveste”, ne-am asumat misiunea de a adăuga fiecărui ambalaj o poveste unică – despre calitate, atenție la detalii și despre munca în echipă.

De-a lungul anilor, am crescut natural și am răspuns provocărilor, extinzându-ne în 2010 într-un spațiu de producție de 6000mp. Această expansiune nu doar că a dublat capacitatea noastră de producție, dar a deschis și calea către noi oportunități, permițându-ne să servim o gamă mai largă de industrii.

Din 2023, am intrat într-o nouă eră de inovație și personalizare de înaltă calitate, diversificându-ne portofoliul pentru a include nu doar ambalaje, ci și elemente de mobilier din carton și decor interior.

Angajamentul nostru

Pe măsură ce privim spre viitor, suntem dedicați să ne depășim limitele și să continuăm să oferim soluții de ambalare care nu doar că respectă, dar și depășesc așteptările clienților noștri.

Utilizăm tehnologii semi-automatizate și materiale ecologice, subliniind angajamentul nostru către sustenabilitate și inovație.

Echipa Kaydara

Inima Kaydara este echipa noastră – o familie de aproximativ 35 de membri dedicați, a căror  profesionalism, creativitate și atenție la detalii transformă fiecare proiect într-o operă de artă funcțională. Fiecare proiect reflectă excelența și angajamentul nostru în fiecare creație.

Certificări

Calitatea și responsabilitatea sunt la baza a tot ce facem și certificările noastre vorbesc despre dedicarea noastră:

ISO 9001:

Ne asigurăm că serviciile noastre întâlnesc cele mai înalte standarde de calitate și că ne îmbunătățim constant.

ISO 14001:

Ne pasă de planetă. Această certificare confirmă că ne luăm angajamentul față de mediu în serios, reducând impactul activităților noastre.

ISO 45001:

Siguranța echipei este esențială. Cu ISO 45001, demonstăm că ne păstrăm angajații în siguranță și sănătoși.

RS20000:

Subliniază angajamentul nostru de a opera într-un mod etic și transparent, contribuind pozitiv la societate și susținând practici de business etice.