Skip to main content

Termeni și Condiții

Acest site este proprietatea S.C. KAYDARA SRL cu sediul in Baia Mare, Str. Europa 57, judetul Maramures, CUI: RO 15416699, J24/510/2003.

Date de contact

TEL: +40744 574 174
MAIL: office@kaydara.ro

S.C. KAYDARA SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, asupra denumirii, logo-ului, designului, in general asupra intregului continut al acestuia precum si asupra tuturor marcilor mentionate in site.

Denumirea site-ului precum si logo-lul acesteiuia sunt marci inregistrate S.C. KAYDARA SRL, cu toate drepturile conferite de aceasta inregistrare. Folosirea acestora fara prealabila autorizare a detinatorului legal este sanctionata de legislatia in vigoare.

De aemenea intregul continut al site-urilor proprietatea S.C. KAYDARA SRL este protejat de legislatia privind drepturile de autor si proprietate intelectuala.

Termeni si conditii de utilizare

 1. Inscrierea pe siteul www.kaydara.ro este gratuita.
 2. Utilizatorul are obligatia sa acceseze si sa utilizeze site-ul conform practicilor in domeniu, cu respectarea legislatiei in vigoare si fara a produce vreun prejudiciu S.C. KAYDARA SRL.
 3. Toate produsele prezentate pe site sunt disponibile in limita stocului.
 4. Disponibilitatea produselor de pe acest site si preturile acestora se actualizeaza zilnic. Preturile afisate includ TVA.
 5. Inregistrarea comenzii nu reprezinta confirmarea acesteia. Dupa inregistrarea comenzii, aceasta va fi procesata in vederea confirmarii si stabilirii dataliilor de livrare.
 6. S.C. KAYDARA SRL isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie de pe site, inclusiv cu privire la preturi. Daca in momentul in care se face comanda unui produs pretul acestuia nu corespunde cu cel afisat veti fi instiintati cu privire la acest aspect. Daca exista diferente intre pretul real si cel afisat, procesarea comenzii se va face doar cu acordul expres al clientului.
 7. Produsele comercializate sunt avizate conform legislatiei in vigoare.
 8. Potrivit OUG nr.34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta fara a fi nevoit sa justifice decizia de retreagere si fara a suporta alte costuri cu exceptia celor privind livrarea precum si a celor privind diminiarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora.
 9. Conform aceluiasi act normativ, sunt exceptate de la dreptul de retragere furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.
 10. Intentia de returnare a unui produs va fi comunicata S.C. KAYDARA SRL prin oricare din urmatoarele: e-mail, scrisoare recomandata cu confirmare de primire, telefon, SMS, utilizand formularul anexat sau prin orice alta declaratie neechivoca prin care va exprimati decizia de retragere din contract
 11. Orice eventuale dispute se vor solutiona pe cale amiabila direct ori prin mediere iar daca partile nu ajung la niciun acord, litigiul se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.
 12. Prin efectuarea unei comenzi va exprimati acordul cu privire la termenii si conditiile de mai sus.