Skip to main content

S.C. KAYDARA S.R.L. anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Obținerea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, acordat sub formă de grant pentru capital de lucru entităților din domeniul agroalimentar în contextul crizei provocate de COVID-19”, proiect nr. RUE M2-AGRI-1356, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acodate entităților din domeniul agroalimentar”, instituită prin OUG nr. 61/2022.

Proiectul se derulează pe o perioada de maximum 12 luni, începând cu data intrării în vigoare a contractului de finanțare încheiat între Beneficiar și Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului CLUJ-NAPOCA (AIMMAIPE), respectiv semnarea acestuia de către ambele părți.

Obiectivul proiectului îl reprezintă acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii din domeniul agroalimentar prevăzuți de O.U.G. nr. 61 din 06 mai 2022 a căror activitate a fost afectată de efectele pandemiei de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

– Menţinerea sau suplimentarea numărului de salariaţi faţă de data depunerii cererii de finanţare (formularului de înscriere – Anexa 1), pe o perioadă de minimum 6 luni de la data acordării ajutorului de stat, cu excepţia situaţiei în care utilizează lucrători sezonieri sau/şi zilieri.

Valoarea proiectului este de 682.810,2 lei (valoarea totală) din care: 593.748 lei Grant si 89.062,2 lei Cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala REACT-EU prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

S.C. KAYDARA S.R.L.  

Date de contact:

 Silaghi Claudiu-Vasiliu, Administrator

Telefon: 0744 574174

E-mail: office@kaydara.ro

Leave a Reply